Generalforsamling



Generalforsamling
Dato 26. 2 - 2019

Generalforsamling

tirsdag den 26.02. 2018 kl. 19.00 på Brenderup Højskole - Halmhuset

Stationsvej 54

5464 Brenderup

INDKALDELSE TIL GENERALFORSAMLING
Kære medlem, Så gik der endnu et godt musikår i Brenderup. Tusind tak for din interesse for og opbakning til den lokale musikforening. Vi har igen i 2018 haft et spændende udvalg af musikgenrer, og vil i den forbindelse sige tak for din interesse som medlem af musikforeningen. Vi håber naturligvis med offentliggørelse af vores kommende program for 2019, at du vil fortsætte som medlem. Der er naturligvis stadig medlemsrabatter til alle koncerter i 2019, så dit medlemskab kan hurtigt tjene sig ind, såfremt du aktivt deltager i foreningens flotte musik-arrangementer.
Som medlem har du adgang til Generalforsamlingen, som afholdes den tirsdag, den 26. februar 2019 - kl. 19.00 – og du har naturligvis også her mulighed for at komme med forslag til fremtidige koncertarrangementer samt andre idéer, som kan sikre fortsat udvikling af foreningen.
Vi har valgt at fortsætte sidste års idé, hvor vi efter generalforsamlingen får en times musikalsk underholdning. I år får vi besøg af Passion Duo, som vil inspirere os med både klassisk, moderne, jazz og fransk musette musik! Passion Duo består af Julija, som er akkordeonist og organist samt Bartlomiej som er jazz saxofonist.
De aktuelt indgåede aftaler om koncerter i 2019 kan ses af koncertlisten, men hold dig løbende orienteret på vores hjemmeside www.B-H-M.dk, da der kan komme yderligere i kalenderen i løbet af 2018. Vi håber meget, at du ønsker at forny dit medlemskab. Gå blot ind på vores hjemmeside og tilmeld dig, - hvis det ikke allerede er gjort!
 
Venlig hilsen
Max Ustrup bestyrelsesformand

Tel. +45 4084 5960

Koncerten koster ikke noget 

lyt her: https://www.youtube.com/watch?v=JPjkJhP53lw

lyt her: https://www.youtube.com/watch?v=iRzOdgSXeys&t=3s

 



 

Kalender
3. 5 - 2024 Santa Cruz
31. 5 - 2024 Molde

Nyhedsbrev
Tilmeld dig musikforeningens nyhedsbrev.