Spil Dansk dagSpil Dansk dag
Dato 4. 11 - 2021

Spil Dansk dag torsdag den 4. november 2021 kl. 10:00 i Brenderup Aktivitetscenter

Svøbsk Kvartet Familiekoncert

- En musikalsk oplevelse på tværs af generationer

Oplev et sandt festfyrværkeri af folkemusikalsk skønhed, når Svøbsk spiller familie koncert, hvor hele familien kan få en musikalsk oplevelse sammen.

Violinens toner vækker harmonikaen til live og lokker trommerne frem og når klaveret bliver slået op, så går den vilde og forførende folkemusik, der griber publikum ved hjertet og fødderne, så de knap kan sidde stille. Musikken er en blanding af traditionel og moderne folkemusik, virtuost fremført med legende lethed og masser af sjæl.

Børnene oplever mere end en traditionel koncert, for undervejs indtager denne fynske folkemusikgruppe publikum med sang, rytmelege og dans, så de mærker hvordan musik og sang skaber glæde og fællesskab på tværs af generationer.

Svøbsk har de sidste 15 år spillet et hav af koncerter i ind- og udland, og de fire musikere skaber en fortryllende stemning, musikalsk tæt sammenflettede som i pardansen svøbsk, der har lagt navn til gruppen.

Deres lyse og artikulerede musik er rodfæstet i den blomstrende arv af traditionel musik fra Danmark og de omkringliggende lande og musikerne trækker på en stor bredde af musikalske udtryk som forenes med en dyb respekt for den traditionen.

Orkestret har udgivet tre anmelderroste cd´er. Og i starten af  2021 er der nyt på vej. Se mere på www.svobsk.dk

Maren Hallberg - harmonika, sang

Jørgen Dickmeiss - violin, guitar, mundharpe, sang

Theis Langlands – piano, mundharpe, sang

Simon Busk - perkussion, sang

 

Pris

Gratis  

Kalender
12. 12 - 2021 Jette Torp Trio
14. 1 - 2022 Hyldest til Benny Andersen
4. 2 - 2022 Sylvester Larsen
4. 3 - 2022 Kaya Brüel spiller Jomfru Ane Band
29. 4 - 2022 Phønix & SangKa

Nyhedsbrev
Tilmeld dig musikforeningens nyhedsbrev.