Nordstemt



Nordstemt
Dato 19. 2 - 2020

 

Koncert med Nordstemt

Onsdag den 19.02.2020 kl. 19.30 på Brenderup Højskole - Halmhuset

Stationsvej 54, 5464 Brenderup

Nordstemt er et lokalt vokalensemble og består af 12 ambitiøse kvindelige sangere fra Danmark, Island og Færøerne. Netop sangernes ophav er med til at danne rammen om ensemblets musikalske udtryk, der har rødder i deres fælles nordiske musiktradition.

Nordstemt optræder udelukkende med musik af nordiske kunstnere og synger både rå og ubarmhjertige folkeviser, smukke årstidssalmer, hjerteskærende ballader og fængende popsange.

Nordstemt hylder med andre ord alsidigheden i den nordisk musik og leverer dem i originale udgaver, da alle numrene er enten arrangeret eller komponeret af Tina Rassing.

Nordstemts dirigent Tina Rassing er leder af Vokalvækstedet i Aspeup hvor hun underviser i sang og kor.

Med denne koncert får vi muligheden for at lægge mørket og vinterkulden bag os og mærke varmen brede sig helt inde fra hjertet.

”Til koncerten vil vi synge et særligt udvalg af vores yndlingsnumre og fortælle om dem og deres betydning for os. Det betyder, at publikum får en enestående chance for at få et kig ind bag kulisserne og høre om hvordan vi, og vores dirigent Tina Rassing arbejder med musikken. Publikum inviteres også til at synge med på et par numre, så vi sammen får en anderledes koncertoplevelse og oplever musikkens fællesskabs-skabende kræfter.

Pris:

Ens pris for alle: 50 kr.

Køb her:https://v2.billetten.dk/index/eventdetails/eventno/85934?

Lyt til Nordstemt her: https://soundcloud.com/user-268757233

 



 

Kalender
5. 4 - 2024 Marilyn Mazur Group
19. 4 - 2024 Broget Aften
3. 5 - 2024 Santa Cruz
31. 5 - 2024 Molde

Nyhedsbrev
Tilmeld dig musikforeningens nyhedsbrev.