Nive Nielsen



Nive Nielsen
Dato 28. 9 - 2018

Koncert med Nive Nielsen

Fredag den 28. sep. 2018 kl. 20.00 på Brenderup Højskole

Stationsvej 54, 5464 Brenderup

NIVE NIELSEN er vinder af IMA Independent Music Award i USA og blev nomineret til en Scandinavian Grammy, arbejdede sammen med Tchad Blake, Howe Gelb & John Parish and Friends fra indiebands som The Black Keys og Wolf Parade. John Parish, der bl.a. er kendt fra sit mangeårige samarbejde med PJ Harvey. Ja, den er god nok!

NIVE NIELSEN er vinder Kronprinsparrets stjernedryspris!

I sin motiveringstale sagde H.K.H. Kronprinsen: "Nive Nielsen er en ung fremadstormende grønlandsk sangerinde/sangskriver, som med stor selvfølgelighed har turneret de sidste par år i udlandet, især i USA og Canada. Nive Nielsen blander sin etniske baggrund og stolthed med en nutidig verdenslyd. Som den moderne grønlænder hun er, ser hun hele verden som sin scene.

NIVE NIELSEN turnerer både i Europa og USA med sit band The Deer Children og med udgivelsen af hendes 2. CD satses der på at det danske publikum skal lære Nive og hendes band at kende. Instrumenteringen på live koncerterne er ukulele-guitar, sav, trommer, keys, bas, akk guitar, horn, evt. cello, melodika og klokkespil - eller "glockenspil", som Nive kalder det! En fantastisk og anderledes live oplevelse.

Hun er Inuit - eller Inuk - indfødt grønlænder, og der er dagslys døgnet rundt hele sommeren, der hvor hun bor. OG SÅ DEN DER MED, AT FØRSTE GANG NIVE OPTRÅDTE I DANMARK, VAR DET PÅ NATIONALT TV OG FORAN DEN DANSKE DRONNING!

På scenen underbygges Nives dragende fortællinger og varme, indlevende stemme af bandet The Deer Children, hvis instrumentpark blandt andet tæller ukulele, sav, guitar, horn, bas og trommer. 

Lyt her: Nive Nielsen & The Deer Children // Are You Ready - YouTube

Priser:

Medlemmer:          210 kr

Ikke medlemmer: 250 kr

Unge:                      125 kr

Køb billet er: http://www.fyensbilletten.dk/event/70091

 



 

Kalender
19. 4 - 2024 Broget Aften
3. 5 - 2024 Santa Cruz
31. 5 - 2024 Molde

Nyhedsbrev
Tilmeld dig musikforeningens nyhedsbrev.