Krydsfelt



Krydsfelt
Dato 2. 10 - 2016

Koncert i Halmhuset på Brenderup Højskole

søndag den 2. oktober kl. 15.00

med gruppen Krydsfelt.

Krydsfelt har vi fundet frem til i samarbejde med Konservatoriet i Odense, som er så fyldt med talenter. Vi glæder os til at præsentere dem.

Krydsfelt er et uhøjtideligt møde mellem tidlig musik, folkemusik, barok – og klassisk musik.

Monica Schmidt, blokfløjte og Nicolas Kock-Simms, drejelire, drager os med ud på en musikalsk rejse tilbage til tidlige tiders musik, til folkemusikken og til barokken. Ikke stykke for stykke, periode for periode, men som et møde mellem mennesker. I dette krydsfelt opstår en underspillet humor, der understreges af fortællingerne mellem stykkerne. Det er uhøjtideligt, vedkommende og underholdende, når de to musikere mødes i krydsfeltet mellem stilarter, mellem nutid og fortid.

Der er ingen noder, kun nærvær. Der er selvironi og humor. Plads til spontane klapsalver, spørgsmål, samt små historier om musikken og inspirationens kilder.

De to unge mennesker kommer fra hver deres musikalske baggrund – på den ene side traditionel skandinavisk folkemusik, og på den anden side europæisk kunstmusik.

Fælles for dem begge er, at deres instrumenter kommer ud af samme historiske musiktradition, hvorfra de med tiden har bevæget sig i vidt forskellige retninger. I mødet mellem de to genforenes instrumenterne i en musikalsk og historisk fortælling, der strækker sig over 1000 år og går tilbage til en tid, hvor der ikke var de skillelinjer i musik, som vi kender i dag.

Monica Schmidt Andersen: blokfløjte

Nicolas Kock-Simms: drejelire

www.krydsfelt.net

Billetpriser:

Medlemmer 80 kr.     Ikke-medlemmer 120 kr.     Unge 60 kr.



 

Kalender
5. 4 - 2024 Marilyn Mazur Group
19. 4 - 2024 Broget Aften
3. 5 - 2024 Santa Cruz
31. 5 - 2024 Molde

Nyhedsbrev
Tilmeld dig musikforeningens nyhedsbrev.